dimarts, 8 de juny del 2010

Valoracions del treball en equip


Espero compartir amb els meus companys de grup la satisfacció d’haver pogut participar en el nostre projecte.

Crec que hem format un bon equip, amb persones responsables amb la feina, compromeses amb el projecte i amb els companys, i que hem mantingut un ambient de treball cordial, respectuós, i solidari. Hem compartit experiències, hem descobert noves eines de treball, ens hem organitzat, i cadascú ha aportat el seu granet de sorra personal sense el qual no hagués estat possible la realització del projecte.

Ara, que ja estem a la recta final de l’assignatura i que ja hem finalitzat el treball en equip, tenim més perspectiva per poder autoavaluar-nos i saber quins aspectes es podrien millorar de cares a futures col•laboracions. Un dels nostres punts febles crec que ha sigut l’incompliment del calendari del quadre de planificació, que ens ha portat a haver de córrer o fins i tot haver de demanar ajornament del lliurament de la PAC. Hi ha hagut moments en què prendre una decisió ens ha portat més temps del previst i això ens ha fet endarrerir respecte a la planificació inicial. Ara bé, crec que hem seguit un procés d’aprenentatge constant, i que hem sabut rectificar i millorar certs aspectes, segons les valoracions i comentaris del nostre consultor.

Per tant, haig de fer una bona valoració del conjunt del nostre treball en equip. Ha estat una experiència molt enriquidora i del tot innovadora per part meva, on gairebé sense adonar-me’n he anat aprenent a aprofitar els recursos virtuals que tenim a l’abast. Després de veure els projectes dels companys de l’aula, crec que no m’equivoco gaire si dic que el futur de les noves tecnologies i la seva aplicació al món de la informació i la documentació no ha fet més que començar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada